- Even over onze bedrijfsnaam: 'The Making of Art.' Daar moeten we zo snel mogelijk van af.
- Hoezo?
- Die is totaal niet commercieel. Ik moet de hele tijd denken aan een experimentele voorstelling met vermoedelijk buitenlandse dansers.
- Oei dat is niet goed. 
- Ik weet overigens niet of het verstandig is om in onze publiciteitstekst onze eigen titel onderuit te halen
- Jawel, dat vind ik dan wel weer goed.
- Bottom line: Als marketing je pakkie an niet is, hoe overleef je dan?

ToneelVereniging Scheisse is een recent opgerichte toneelvereniging.
TV Scheisse wordt gevormd door Dik Boutkan, Medi Broekman, An De Ridder en Diede Zillinger Molenaar. Samen schrijven en maken zij voorstellingen over onderwerpen die door overmatig hergebruik weer gloednieuw aandoen. Over dingen die actueel zijn, maar al eeuwenlang niet meer nieuw.

Op basis van wat deze makers als ‘huidig’ ervaren, begrijpen zij de relativiteit van hun soort. Tijdens het maakproces houden zij vast aan hun eigen manifest maar niet aan de logica. Net zoals het manifest dat van hen verlangt. Zo houden ze ook niet alleen vast aan toneel. Ze exposeren, ze filmen, ze wandelen, ze denken na.
Bij Bart Invites maakt TV Scheisse in kader van het Amsterdam Fringe Festival hun nieuwe voorstelling The Making of Art.

In de galerie op de Bloemgracht nr. 2 is hun werkproces nu al te volgen. De voorstellingen vinden eveneens plaats in de galerie van 4 t/m 14 september.